totul despre

Design interior și mobilare

Găsim echilibrul între estetic și functional.

Ne dorim să creăm un spațiu care să te reprezinte, care să reflecte stilul tău de viață, personalitatea ta. Un spațiu calm și cald, unde să te relaxezi, să-ți umpli sufletul de bucurie.

Vrei să te muți? Totul începe de la spațiu.

Noblesse+Group+01.jpg
Design+Concept+1.jpeg

Beneficii

Consultanță gratuită

Spatzioo este susținătoarea inovației, stilului, comfortului. Ne procupă designul apartamentelor,cu un twist original, personalizat, dar care să țină cont de utilitate. Ne dorim să creăm spații care să stârneasca emoții plăcuțe, și să confere sens ideii de acasă. Ne adaptăm oricărui proiect, cumulând exprtiza tehnică cu simțul estetic.

Timp câștigat

Amenajarea în detaliu a locuinței presupune timp. Nu oricine își permite să renunțe la munca de birou,la orele petrecute cu familia pentru a se dedica în totalitate proiectului de amenajare. De aceea, oferim o alternativă sigură și la îndemână: echipa de design interior.

Soluții personalizate

Actionăm ca un consilier, în relația cu clienții noștri; știm cum să facem spațiul perfect funcțional și estetic, deopotrivă. Astfel, locuința amenjată cu ajutorul nostru va prinde viață ținând cont de spațiu, de nevoile tale, de stilul ales, de ultimele trenduri în domeniu.

despre

Partenerii noștri

Colaborarea cu furnizorii de top asigură o aliniere permanentă la tendințele globale în designul interior, iar atenția pentru detalii și nevoile clientului se manifestă în cadrul fiecărui proiect.

În mai bine de 7 ani de la înființare, departamentul de design interior a fost implicat în sute de proiecte de amenajări interioare, de fiecare dată imprimându-și entuziasmul pentru detalii și execuții impecabile

Noblesse

Noblesse Group îmbină pasiunea pentru arta frumosului cu oferta sa amplă de produse și servicii complete de design interior la cheie, pe orice stil. Astfel, dezvoltăm proiecte frumoase în care clienții noștri să se regăsească și, totodată, să le reflecte personalitatea, ținând cont de idei, estetică și inovație.

Proiectele noastre au primit de-a lungul anilor numeroase premii precum The Best Luxury Interior Design of the Year 2020, Residential Interior Design Studio of the Year 2019 și au fost nominalizate în cadrul unor importante concursuri internaționale de design & arhitectură.

Totuși, dincolo de recunoașterea pe plan internațional, satisfacția esențială o reprezintă faptul că aducem plus valoare în viața clienților noștri.

Noblesse+Group+01.jpg
Noblesse+Group+02.jpg

Design Concept

Design Concept vă oferă posibilitatea de amenajare la cheie, fără niciun efort. Venim în întâmpinarea clientului cu servicii de design interior și implementarea acestora oferind imagini 3D în detaliu cu propunerea făcută.

Mobilierul, capelele, perdelele și draperiile sunt produse în fabrica proprie care dispune de utilaje moderne și de o echipă de specialiști dedicați. Folosim materiale de cea mai bună calitate și oferim produse executate la comandă care satisfac atât cerințele de funcționalitate, cât și de ergonomie, design și calitate superioară. Dispunem de colaborări cu furnizori de electrocasnice și accesorii precum corpuri de iluminat, tapet, tablouri și covoare, pentru ca, în final, clientul să primească pachetul complet de amenajare fără efort.

Design+Concept+2.jpeg
Design+Concept+4.jpeg
Design+Concept+1.jpeg
Design+Concept+3.jpeg

Mobexpert

„Să fim îndrăgostiți de meseria pe care am ales-o. Să iubim cu adevărat, noi mai întâi, mobila pe care o producem și numai dupa aceea să sperăm că-i va bucura și pe cei ce o vor avea în cămine.

Să prezentăm în Magazinele noastre, dar și lumii întregi, ceea ce românii știu să facă foarte bine: mobila. Să înțelegem că mobila, împreună cu toate produsele noastre, oricat de la modă, frumoase și de calitate ar fi, trebuie însoțite întotdeaua de un preț rezonabil și de bun simț."

Despre-Noi-D-v2.jpeg

As Clima

Fondată în 2008, AS CLIMA s-a specializat în realizarea instalațiilor HVAC (Heating, Ventilation, Air Conditioning) din domeniul rezidențial și industrial.

Lider pe piața rezidențială, AS CLIMA vă oferă un concept, un sistem întreg de soluții care au ca scop reducerea costurilor la energia electrică, a costurilor de administrare cît și simplificarea procesului de management al clădirii, siguranță și confortul dorit.

Confirmarea succesului este rezultatul preocupării permanente pentru calitate, mediu, sănătate și securitate în muncă, având implementat și certificat un sistem de management integrat. Prin creșterea an de an a cifrei de afaceri precum și al numărului de angajați, AS CLIMA oferă în prezent o paletă completă de servicii: antreprenoriat în instalații și finisaje, design și consultanță, execuție și managementul proiectelor, control și calitate, automatizări și BMS, service și mententanță.

WhatsApp+Image+2021-08-26+at+11.23.39.jpeg
WhatsApp+Image+2021-08-26+at+11.24.26.jpeg
WhatsApp+Image+2021-08-26+at+11.31.10.jpeg
WhatsApp+Image+2021-08-26+at+11.22.51.jpeg

contact

Solicită-ne cu încredere

Aveți sugestii, întrebări?
Vă rugăm să completați formularul alăturat
și vă vom răspunde la întrebare cât mai curând posibil.