ansambluri-rezidentiale-luxuria-edit.jpg

Luxuria

Luxuria Residence este primul condominiu finalizat din zona Expoziției și, totodată, primul proiect rezidențial din țară certificat BREEAM Excellent. Ansamblul upper-class îmbină armonios clădiri ce au o arhitectură modernă cu spații verzi ample și facilități complexe, pentru a asigura bunăstarea rezidenților. Acesta cuprinde o gamă largă de unități compartimentate eficient: studio-uri, apartamente cu 2, 3  și 4 camere, duplex-uri.

Luxuria Residence dispune de acces securizat, pază și supraveghere video 24/7, parcare subterană, parc privat cu fântână arteziană și mobilier urban, loc de joacă pentru copii, centru de fitness dotat cu aparatură Technogym, lounge și recepție. În imediata apropiere a ansamblului se regăsesc stația de metrou 1 Mai, grădinițe, școli, licee, universități, parcuri (Parcul Herăstrău, Parcul Bazilescu, Parcul Kiseleff), hypermarketuri, clădiri de birouri și restaurante.

PlaceLuxuria Residence

Greenfield Băneasa

Amplasat în sectorul 1, în Băneasa, probabil în cea mai frumoasă locație din zona de nord și îmbrățișat de 900 hectare de pădure, Greenfield oferă rezidenților o mulțime de facilități, atât în interiorul ansamblului cât și în imediata vecinătate a acestuia. Dacă alegi să locuiești în Greenfield, te poți bucura de toate avantajele unei locații retrase, unice, dar și de avantajele unei vieți urbane oferite de o capitală europeană.

Aerul din arealul ansamblului înregistrează valori mult mai bune comparativ cu centrul sau cu alte cartiere ale Capitalei, valori identificate de regulă în orașele de munte situate la peste 1000 de metri altitudine. În Greenfield, indicatorii privind calitatea aerului sunt determinați cu ajutorul unei stații de monitorizare, amplasată în interiorul cartierului. Complexul Greenfield oferă: apartamente de tip studio sau apartamente de 1, 2 sau 3 camere.

Place Greenfield Băneasa

ansambluri-rezidentiale-luxuria3.jpg
copou-interior1.jpg

Greenfield Copou

Greenfield Copou se dezvolta respectând atât standardele impuse de legislație – nZEB – cât și cerințele unui proiect sustenabil. Soluțiile arhitecturale moderne se combina cu soluțiile constructive care permit eficientizarea costurilor și obținerea unor performanțe energetice ridicate.

Amplasarea blocurilor s-a realizat pe baza studiilor de însorire astfel încât lumina naturală să bucure toți rezidenții, indiferent de amplasarea apartamentului în cadrul ansamblului. Cartierul rezidențial Greenfield Copou oferă: apartamente de tip studio și apartamente de 1, 2 sau 3 camere, cu sau fără grădină.

Place Greenfield Copou

Boreal Plus

Boreal Plus reprezintă cel mai nou concept de locuire din Constața, un mix între clădiri construite sustenabil, cu responsabilitate față de mediul înconjurător și spații verzi generoase, pentru un plus de confort și estetic al ansamblului rezidențial.

Stilul arhitectural al clădirilor din Boreal Plus, finisajele interioare şi exterioare, materialele, culorile, texturile, toate au fost atent alese astfel încât să se integreze perfect mediului exterior, să creeze o simbioză cu natura. Totodată, designul şi arhitectura din Boreal Plus sunt expresia minimalismului şi a modernităţii. În acelaşi timp, stilul arhitectural exterior emană rafinament prin liniile drepte, curate, fără ornamente excesive.

În materie de locuințe, complexul rezidențial Boreal Plus din Constanța oferă: case individuale, case construite în oglindă, apartamente de tip studio, apartamente cu 1,2 sau 3 camere, unde ai posibilitatea de a alege și un apartament la parter cu grădină privată.

Place Boreal Plus

boreal-interior1.jpg