Luxuria Residence – un stil de viață armonios

Datetime 07-11-2022

Pentru a răspunde criteriilor tot mai complexe ale cumpărătorilor din segmentul upper-midscale, IMPACT Developer & Contractor propune un concept de locuire unic în zona de nord a Capitalei, în ansamblul Luxuria Residence. Poziționat în noul pol de business al Bucureștiului, Expoziției, Luxuria Residence este primul proiect rezidențial din România construit la cele mai înalte standarde de sustenabilitate, fiind certificat BREEAM Excellent. Ansamblul este conceput pentru a oferi viitorilor rezidenţi un standard de viaţă occidental, în care accentul este pus la fiecare pas pe confort, siguranţă şi apartenenţa la o comunitate de calitate. Cu o arhitectură deosebită, proiectul a fost distins cu premiul Architecture Multiple Residence Romania Award, pe regiunea europeană, în cadrul prestigioasei competiții International Property Awards, ediția 2020 - 2021.

Complet finalizat, Luxuria Residence cuprinde 9 blocuri cu un total de 630 de apartamente și 728 de locuri de parcare subterane. Locuințele proiectului au o tipologie vastă, de la studiouri, apartamente cu 2, 3 sau 4 camere, la duplex-uri și penthouse-uri, precum și apartamente cu grădină sau apartamente cu home office, care oferă rezidenților un cadru ideal pentru a-și desfășura munca de acasă. Concepute pentru a oferi un standard ridicat de calitate a vieții, acestea beneficiază de finisaje premium, compartimentări eficiente, terase spațioase, dar și de înălțimi generoase de 2,8 – 3 m.

Finisajele premium ale apartamentelor sunt completate de o serie de facilități în cadrul ansamblului, menite să ofere un stil de viață armonios:

Spații verzi și parc natural privat

Pentru a le oferi rezidenților un mediu de locuire cât mai sănătos, în Luxuria Residence s-a acordat o atenție deosebită spațiilor verzi și soluțiilor de peisagistică. În interiorul ansamblului este amenajată o suprafață de aproape 10.000 mp de spații verzi, circa 43% din suprafața totală a terenului pe care este dezvoltat proiectul. Rezidenții se pot bucura în orice anotimp de un parc de 2.500 de mp, care acomodează grădini japoneze, mobilier urban și fântână arteziană. Conceptul de peisagistică unicat este menit să ofere mereu o oază de recreere în natură și în același timp să creeze o armonie vizuală în cadrul condominiului.

Centru de fitness cu instructor

În Luxuria Residence, stilul de viață sănătos la care aspiră cumpărătorii segmentului upper-midcale este susținut la cele mai înalte standarde. În ansamblu se află un centru de fitness modern, cu echipamente de ultimă generație și instructor profesionist. Centrul de fitness este deschis zilnic, cu acces exclusiv pentru rezidenți. 

Lounge pentru relaxare, socializare sau întâlniri de business

O facilitate selectă oferită în cadrul ansamblului este lounge-ul dedicat rezidenților, disponibil 24/7. Cu o suprafață de 200 mp și un design rafinat, acesta este gândit ca un spațiu de relaxare și socializare pentru membrii Luxuria, astfel favorizând dezvoltarea unei comunități unite. Lounge-ul este dotat cu o zonă de mini-bar, fiind locul perfect pentru a savura o cafea în compania altor rezidenți și pentru remote work sau întâlniri de afaceri. 

Loc de joacă pentru copii

Pentru familiile cu copii a devenit o prioritate existența unor locuri de joacă securizate în cadrul complexului. Luxuria Residence beneficiază de un spațiu de joacă organizat pe grupe de vârstă și amenajat cu echipamente de cea mai bună calitate, într-un stil atractiv pentru cei mici.

Facilitățile existente în Luxuria Residence sunt completate de o gamă complexă de servicii, necesare unei comunități urbane. Toate punctele de acces către locuințe sunt securizate, ansamblul beneficiind de pază și supraveghere video. Atât spațiile verzi, cât și toate spațiile comune din cadrul condominiului sunt permanent întreținute, iar rezidenții pot apela oricând la personalul de la recepția disponibilă 24/7, chiar și pentru intervenții tehnice, în intervalul orar 7:00 – 21:00.

Vezi și

Blog