Dezvoltator de renume în România

Datetime 07-11-2022

Un aspect tot mai important în ultimii ani, care conferă încredere potențialilor cumpărători este reputația dezvoltatorului imobiliar, aflată în topul criteriilor în alegerea unei locuințe noi. În ultimii ani, cumpărătorii au realizat cât de importantă este reputația dezvoltatorului. O reputație bună, respectiv o experiență dovedită prin ansambluri rezidențiale de succes reprezintă o garanție a respectării promisiunilor și a calității proiectului, devenind cartea de vizită a dezvoltatorului. În plus, un dezvoltator imobiliar cu experiență știe cum să adapteze ansamblul rezidențial la nevoile cumpărătorilor și să creeze o compartimentare eficientă, o construcție solidă și durabilă, precum și o comunitate.

IMPACT Developer & Contractor este prezent pe piața de real estate încă din anul 1991, fiind primul dezvoltator imobiliar din România. După 4 ani de la înființare, IMPACT lansa în România conceptul de "ansamblu rezidențial", prin construirea ansamblului Alfa din București format din 40 de vile de lux. La mai puțin de un an de la demararea proiectului, compania a fost listată la Bursa Română de Valori București, fiind prima reprezentantă din sectorul imobiliar care a reușit această performanță.

În 1998, proiectele continuă cu dezvoltarea unui alt ansamblu cu 70 de vile, în Pipera. Investițiile au fost mutate și în municipiul Constanța, unde a fost construit ansamblul Boreal, cu 151 vile. Impact reușește în 2005 să demareze un proiect cu 298 de vile, în cartierul Europa din Oradea. În 2007, IMPACT începe să construiască cel mai mare ansamblu rezidențial din nordul Bucureștiului – GREENFIELD Băneasa. Înconjurat de peste 900 de hectare de pădure, complexul reunește în prezent peste 6.000 de rezidenți care se bucură de spații verzi, liniște, aer curat, hypermarket-uri, locuri de joacă pentru copii și în curând de strip mall și club de wellness.

În anul 2018, dezvoltatorul plusează și demarează proiectul Luxuria Residence în București, ansamblu rezidențial upper-midscale cu 630 de apartamente, spații verzi, loc de joacă pentru copii, recepție, lounge și sală de fitness.

În 2020, Impact dă startul proiectului Boreal Plus din Constanța, format din vile premium și apartamente, spații, verzi, loc de joacă, teren de sport, grădiniță și spații comerciale. Extinderea a continuat cu GREENFIELD Copou din Iași, cel mai mare ansamblu rezidențial sustenabil din regiunea Moldovei.

Obiectivul IMPACT este de a construi comunități, nu simple ansambluri rezidențiale. De aceea, dezvoltatorul pune accent pe facilități, sustenabilitate și wellbeing, cu scopul de a crește calitatea vieții locuitorilor. Astfel, toate ansamblurile autorizate după 1 ianuarie 2021 sunt construite la standarde internaționale de calitate și eficiență energetică, nZEB și BREEAM Excellent.

Vezi și

Blog